Netto

Hillerstorp Marstrand puinen pihakeinu

690,00 749,00 

Erittäin laadukas ja tukeva valkoinen tai musta Hillerstorp puinen pihakeinu tarjous puutarhaan, terassille tai ulos. Saatavana istuinpehmusteella tai ilman.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hillerstorp Marstrand puinen pihakeinu

Moderni, valikoidusta FSC-sertifioidusta Norlandian tiheäsyisestä männystä valmistettu erittäin tukeva Marstrand pihakeinu tarjous netistä ulos, terassille tai parvekkeelle. Värinä valkoinen tai musta. Tämän keinun upea muotoilu tekee tästä puutarhakeinusta yksilöllisen. Pääkuvan istuinpehmuste tulee yhtenäisenä (kuvassa kolme erillistä). Valitse tämä laadukas puutarhakeinu istuinpehmusteella tai ilman (valkoisessa harmaa ja mustassa beige).

Maksa puutarhakeinu vaikka osissa 3-36kk!

Hillerstorp Marstrand puinen pihakeinu tekniset tiedot:

Keinun materiaali pohjolan oloihin suunniteltu norlandian sydänpuusta massiivimäntysenä. Valkoinen tai musta, neljään kertaan pintakäsittelty lopputulos mahdollistaa tasaisemman laadun sekä pitkäikäisemmän käyttöiän. Keinuosa roikkuu rungosta paksuilla upeilla merihenkisillä hamppuköysillä. Pihakeinu asennettavissa myös kattoon.

Valkoiseen pihakeinuun lisähintaan saatavana laadukas harmaa istuinpehmuste polyester-kankaalla verhoiltuna sekä mustaan keinuun beige istuin polyester-kankaalla verhoiltuna (keinun kuvien koristetyynyt eivät sisälly hintaan). Kevyt vettähylkivyys, pehmusteet ovat kuitenkin hyvä ottaa sateelta suojaan.

Ulkokeinu mitat:

193×110 cm, korkeus 170 cm. Istuinleveys 150 cm ja istuinkorkeus 47cm. Istuinsyvyys 48cm. Yhtenäinen istuinpehmuste 5cm paksu. Selkätyynyt noin 48x48x16cm.

3-istuttava puutarhakeinu takuu:

1 vuosi valmistusvirheitä vastaan.

Pihakeinut terassille edullisesti netistä vaikka osamaksulla 3-36kk, aina hyvä pihakeinu tarjous.

Brand

Hillerstorp-Collection

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Isuinpehmuste

ilman istuinpehmustetta, istuin pehmusteella

Väri

musta, Valkoinen

Saatat myös pitää...