Netto

Sami 2-puoleinen pihakeinu katoksella tai ilman

685,00 1 290,00 

Voit tiedustella ja tilata myös soittamalla

020-7969230

Järeällä materiaalivahvuudella, Suomen tukevin kotimainen Sami 2-puoleinen pihakeinu sivupöydällä, katoksella tai ilman. Värilliset läpeensä AB-kyllästettynä. Valitse mieluisin vastakkain istuttava keinu alasvetovalikosta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sami 2-puoleinen pihakeinu katoksella tai ilman

Järein sarjavalmisteinen kotimainen, valikoidusta männystä valmistettu Sami 2-puoleinen pihakeinu, vastakkain istuttava puutarhan pihakeinu sivupöydällä ja värillisillä läpeensä AB-kyllästeillä. Puuvalmiin (puun värinen) voit maalata haluamallasi värillä. TÄMÄ VASTAKKAIN ISTUTTAVA PUUTARHAKEINU ON SUOMEN TUKEVIN MALLI!

Maksa pihakeinu vaikka 3-36kk osamaksulla, tutustu lisää osamaksuun tästä.

Sami 2-puoleinen pihakeinu katoksella tai ilman tekniset tiedot:

Sami 2-puoleinen pihakeinu katoksella tai ilman, jonka liikkuvat osat ovat laakeroitu ja läpiviennit metalliputkin. Puutarhakeinun heiluripuissa halkeamisen estävät pulttaukset. Kaikki naulaukset suoritamme ruostumattomalla kantateräsnaulalla, joka takaa myös loistavan laadun eivätkä naulat lähde nousemaan ajan myötä pois. Puuosien halkeaminen on estetty esiporaamalla reikä nauloja varten. Tämä takaa että puu ei halkea naulauksen kohdalta. Akselina keinuissa käytetään pitkiä akselirautoja, ja kaikki akseleilla liikkuvat osat on varustettu nylon-holkeilla. Holkit yhdessä vaseliinin kanssa ehkäisevät kitinää ja nylon ei juurikaan kulu käytössä. Nämä markkinoiden tukevimmat ja valmistusmenetelmiltään kehittyneimmät Sami ulkokeinut ovat siis erityisen turvallisia käytössä ja pitkäikäisiä. Suositellaan öljyämistä nätin värin pysymisen ja tuotteen yleisen hoidon kannalta vuosittain.

 

Puinen vastakkain istuttava puutarhakeinu mitat:

Jalkojen ulkomitat 192x290cm.

Materiaalipaksuudet:
Jalat 45×95 mm
Istuinrungot 34×95 mm
Sidoslaudat 20×95 mm
Istuinleveys 118 cm

Pihakeinun värivaihtoehdot: kyllästetty vihreä, kyllästetty ruskea ja puuvalmis (luonnon värinen puu jonka voit maalata heti)

Kysy lisää pihakeinu valikoimasta asiakaspalvelustamme.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Puuvalmis ilman katosta, Puuvalmis katoksella, Ruskea ilman katosta, Ruskea katoksella, Vihreä ilman katosta, Vihreä katoksella

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sami 2-puoleinen pihakeinu katoksella tai ilman”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *