Netto

Hillerstorp Madison polyrottinki sohvapöytä / divaanirahi

99,00 129,00 

Voit tiedustella ja tilata myös soittamalla

020-7969230

Laadukaimpia monipuolisesti muunneltavia Hillerstorpin polyrottinki puutarhakalusteet sarjan – sohvapöytä/divaanirahi lasikannella ja paksulla pehmusteella.

Kuvaus

Hillerstorp Madison polyrottinki sohvapöytä / divaanirahi

Korkealaatuinen polyrottinki sohvapöytä/divaanirahi muunneltavaan polyrottinki sohvaryhmään kuuluvana, joissa sileämpi helppohoitoinen harmaa polyrottinkipunos paksulla pehmusteella ja lasikannella. Voit käyttää joko sohvapöytänä lasikannella tai erillisenä jalkarahina kuin myös divaani-jalkarahina pehmusteella. Tästä muunneltavasta polyrottinki-sarjasta voi kasata kymmeniä eri sohvaryhmä vaihtoehtoja. Polyrottinki kalusteet on pidettävä puhtaina, muuten niitä ei tarvitse erityisemmin huoltaa. Täydellinen valinta, jos et halua käyttää aikaa puutarhakalusteiden huoltamiseen. Värit: harmaa, hiekan harmaa, valkoinen ja musta. Vain valkoista jäljellä.

Hillerstorp Madison polyrottinki sohvapöytä / divaanirahi, tekniset tiedot:                                                      Hillerstorp logo

Rottinkia jäljittelevä polyrottinki on ns. hoitovapaa materiaali jolla on hyvä Uv-arvo. Madison sohvaryhmä on Quato™ polyrottinki punoksesta valmistettu joka on punottu vahvistetun teräsrungon päälle. Pehmuste paksulla kankaalla verhoiltuna. Pehmusteväri: tumman harmaa. Lasikansi karkaistua lasia.

Polyrottinki puutarhakalusteet, istuinosa mitat:

Pöydän/rahin mitat: 64x64cm, korkeus 31/40 cm. (ilman pehmustetta lasikannella/istuin pehmusteella).

Istuinpehmusteiden paksuus 9 cm.

Takuu:

Puutarhakaluste sohvatuoli takuu 1 vuotta tehdas virheitä vastaan.

Lisätiedot

Paino 8 kg (kilogramma)
Mitat 64 × 64 × 41 cm (senttimetri)
Rungon väri

Harmaa, Valkoinen, Musta, Hiekka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hillerstorp Madison polyrottinki sohvapöytä / divaanirahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *