Netto

Hillerstorp Madison Deluxe polyrottinki sohvapöytä / divaanirahi

229,00 

Laadukaimpia monipuolisesti muunneltavia Hillerstorpin Quato™ polyrottinki puutarhakalusteet sarjan – sohvapöytä/divaanirahi lasikannella ja paksummalla pehmusteella.

Kuvaus

Hillerstorp Madison Deluxe polyrottinki sohvapöytä / divaanirahi

Korkealaatuisempi Quato™ polyrottinki sohvapöytä/divaanirahi muunneltavaan polyrottinki sohvaryhmään kuuluvana, joissa tyylikkäästi harjattu helppohoitoinen tumman harmaa polyrottinkipunos paksummalla pehmusteella ja lasikannella. Voit käyttää joko sohvapöytänä lasikannella tai erillisenä jalkarahina kuin myös divaani-jalkarahina pehmusteella. Tästä muunneltavasta polyrottinki-sarjasta voi kasata kymmeniä eri sohvaryhmä vaihtoehtoja. Polyrottinki kalusteet on pidettävä puhtaina, muuten niitä ei tarvitse erityisemmin huoltaa. Täydellinen valinta, jos et halua käyttää aikaa puutarhakalusteiden huoltamiseen. Pehmuste on paksumpi ja miellyttävämpi istua korkeamman istuinmukavuuden vuoksi mitä perinteisessä Madison-sarjassa!

Hillerstorp Madison Deluxe polyrottinki sohvapöytä / divaanirahi, tekniset tiedot:                                                      Hillerstorp logo

Rottinkia jäljittelevä polyrottinki on ns. hoitovapaa materiaali jolla on paras säänkesto sekä Uv-arvo. Madison Delux sohvaryhmä on patentoidusta Quato™ polyrottinki punoksesta valmistettu joka on punottu vahvistetun metallirungon päälle. Paksumpi pehmuste laadukkaalla vettä hylkivällä kankaalla verhoiltuna (suositus sateelta suojaan). Pehmusteväri: harmaa. Lasikansi karkaistua lasia.

Polyrottinki puutarhakalusteet, istuinosa mitat:

Pöydän/rahin mitat: 65×65 cm, korkeus 32/44 cm. (ilman pehmustetta lasikannella/istuin pehmusteella).

Istuinpehmusteiden paksuus 12 cm.

Takuu:

Puutarhakaluste sohvatuoli takuu 1 vuotta tehdas virheitä vastaan.

Brand

Hillerstorp-Collection

Lisätiedot

Paino 8 kg
Mitat 64 × 64 × 41 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hillerstorp Madison Deluxe polyrottinki sohvapöytä / divaanirahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *