Netto

Hillerstorp Madison polyrottinki kulma-/päätyosa

158,00 199,00 

Laadukaimpia monipuolisesti muunneltavia Hillerstorpin polyrottinki puutarhakalusteet sarjan – sohvapöytä/divaanirahi lasikannella ja paksulla pehmusteella eri värein.

Poista

Kuvaus

Korkealaatuinen kulma-/päätyosa polyrottinki sohvaryhmään kuuluvana, joissa sileämpi helppohoitoinen harmaa polyrottinkipunos paksulla pehmusteella ja lasikannella. Tästä muunneltavasta polyrottinki-sarjasta voi kasata kymmeniä eri sohvaryhmä vaihtoehtoja. Polyrottinki kalusteet on pidettävä puhtaina, muuten niitä ei tarvitse erityisemmin huoltaa. Täydellinen valinta, jos et halua käyttää aikaa puutarhakalusteiden huoltamiseen. Värit: harmaa, hiekan harmaa ja valkoinen. MUSTAT, HARMAAT JA HIEKAT LOPPU V. 2021!

Polyrottinki kulmasohva puutarhakalusteet, tekniset tiedot:                                                      Hillerstorp logo

Rottinkia jäljittelevä polyrottinki on ns. hoitovapaa materiaali jolla on hyvä Uv-arvo. Madison sohvaryhmä on Quato™ polyrottinki punoksesta valmistettu joka on punottu vahvistetun teräsrungon päälle. Pehmuste paksulla kankaalla verhoiltuna. Pehmusteväri: tumman harmaa.

Polyrottinki puutarhakalusteet, istuinosa mitat:

Polyrottinki kulma-/päätyosan mitat: 80×80 cm, korkeus 66 cm.

Istuinkorkeus 41 cm. Istuinpehmusteiden paksuus 9 cm.

Takuu:

Puutarhakaluste sohvatuoli takuu 1 vuotta tehdas virheitä vastaan.

Brand

Hillerstorp-Collection

Lisätiedot

Paino 7 kg
Mitat 80 × 80 × 66 cm
Rungon väri

Harmaa, Valkoinen, Musta, Hiekka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hillerstorp Madison polyrottinki kulma-/päätyosa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *